Härlig är jorden – författarföreläsning om klimat 4 oktober

Föreläsning med författaren till boken ”Härlig är jorden – om fjällen, vädret och allt det som ännu inte gått förlorat” Mora Kulturhus & bibliotek 4 oktober kl 18.

Mats Söderlund är författare, poet och socionom med inriktning mot samhällsarbete och mobilisering. För att åstadkomma beteendeförändringar behöver vi beröras. Mats är verksam i KlimatAkademin (www.klimatakademin.se) som hävdar att kulturella uttryck och konstnärliga processer hjälper oss att förstå omställningens många aspekter på ett djupare plan. Han arbetar med aktiverande processer för att utveckla miljöarbetet. Mats är aktuell med ungdomstrilogin ”Ättlingarna” och boken ”Eskatos, tystnaden tillhör inte oss”.
Varmt välkomna!

Affisch_Härlig är jorden Mats Söderlund

https://www.facebook.com/events/3696468893905998