2014 års program är klart!

Och redigerat lite för hösten. Bygg vildbihotell, familjedag på bondgård, fågelutflykt, orkidévandring och Naturnatten på Gesundaberget. Natursnokar/Minifältisar  utforskar snö & kyla, ätbara växter, livet i vattnet och bär & svamp. Klädbytardagar, butiksguidning, Miljövänliga Veckan om ekologisk frukt. Cykeldag för klimatet och superhjältar på Bilfria Dagen. Film om bin och föreläsningar om tillsammansodlingar, tillväxtens dilemma, textilier & miljö, framtidens energi och mycket mera.

Vi samarbetar med Ett Mora för alla, Mer lokal mat och energi kring Siljan, Mora Folkhögskola, Studiefrämjandet m fl. Välkommen till ett fullspäckat år!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.